SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Els Mossos troben el cadàver d'una dona al pantà d'Utxesa

Podria tractar-se de la veïna de la Bordeta

Imatge de dos agents dels Mossos buscant dilluns la dona a Utxesa.

Imatge de dos agents dels Mossos buscant dilluns la dona a Utxesa.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van trobar ahir al migdia el cos sense vida d’una dona al pantà d’Utxesa. Va ser durant l’operatiu de recerca de la veïna de la Bordeta de 62 anys que va desaparèixer dimarts de la setmana passada.

Agents de la Unitat Canina de la policia catalana van trobar un cos a les 13.18 hores a la zona de les comportes. Fins al lloc es va desplaçar una comitiva judicial per procedir a l’aixecament del cadàver, que encara no ha estat identificat tot i que tot apunta que es tractaria de la desapareguda.

La policia i els Bombers van iniciar dimarts de la setmana passada l’operatiu al Canal de Seròs

Està previst que aquest matí es faci l’autòpsia a l’Institut de Medicina Legal de Lleida per poder determinar la identitat de la persona trobada.

L’operatiu de recerca es va iniciar dimarts de la setmana passada després de tenir coneixement de la desaparició per causes desconegudes d’una dona al costat del canal de Seròs a la Bordeta. Dimecres es van incorporar bussejadors de les unitats subaquàtiques dels Mossos i els Bombers que van resseguir el curs del canal al seu pas per la capital del Segrià.

També es va activar un helicòpter per inspeccionar la infraestructura des de l’aire. La policia catalana va seguir amb el dispositiu, que es va centrar en la zona d’Utxesa (vegeu SEGRE d’ahir). Finalment, ahir al migdia van trobar el cos d’una dona l’estat del qual no va permetre determinar si era la veïna de la Bordeta desapareguda dimarts passat. D’altra banda, els Bombers van rescatar dilluns al matí una dona que va caure a una séquia auxiliar del canal d’Urgell a Golmés, el Salt del Duran. La dona va ser atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques.

tracking