SEGRE

Detingut per assaltar una dona per robar-li el rellotge al centre de Lleida

Unes manilles.

Unes manilles.Mossos d'Esquadra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts un home de 20 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència. La policia explica que el fets van passar cap a les 14.30 hores, quan una patrulla, que feia tasques de seguretat ciutadana, va detectar dos joves en actitud sospitosa al carrer Doctor Fleming de la capital del Segrià. Seguidament, van estacionar el vehicle i es van adreçar als dos homes.

Davant el requeriment, un d’ells va fugir corrents i l'altre va llençar un objecte dins una paperera de la via pública. Els mossos van interceptar l'home que va llençar l'objecte i quan el volien identificar, va reaccionar de forma violenta, per la qual cosa el van haver de reduir. Posteriorment van comprovar que l’objecte llençat era un rellotge.

Paral·lelament els mossos van escoltar per l’emissora de ràdio que feia pocs minuts que s'havia produït un robatori amb violència al carrer Cristòfol de Boleda. Tres individus havien assaltat una dona, a la qual van immobilitzar per robar-li el rellotge que portava posat. Dos dels lladres havien fugit corrents i un tercer, en patinet elèctric.

L'home interceptat va quedar detingut com a presumpte autor del robatori del rellotge. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

El detingut, amb antecedents, passarà aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking