SEGRE

INCIVISME DENÚNCIES

Sancionen 27 joves per un botelló al barri de Cappont de Lleida

La Urbana dispersa unes 120 persones concentrades a la canalització || Queixes per soroll en diferents punts del barri

Imatge d’arxiu d’un botelló el maig passat.

Imatge d’arxiu d’un botelló el maig passat.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va denunciar la matinada d’ahir un total de 27 joves per causar molèsties durant un botelló que es va celebrar a la canalització del riu a l’altura de Cappont. La intervenció policial es va iniciar cap a les 0.30 hores després que la Policia Local rebés diverses queixes per molèsties veïnals per la celebració d’un botelló en el qual hi havia unes 120 persones, segons va informar la Paeria.

Per evitar una major concentració de joves, els cotxes patrulles es van desplaçar per la canalització amb els llums encesos des del pont dels Instituts. La majoria van abandonar el lloc sense causar incidents. Malgrat això, van quedar diversos grups al carrer Pere de Cabrera, el pont de la Universitat i els voltants.

L’actuació es va iniciar a les 0.30 hores després que es rebessin nombroses queixes veïnals

Els agents els van recordar novament que no podien fer soroll ni beure a la via pública. La majoria d’ells es van anar dissolent.

Tanmateix, cap a les 1.30 hores, al pàrquing del carrer Pere de Cabrera, van interceptar quatre joves que estaven bevent, fent soroll i van intentar fugir. Tots ells van ser multats per causar molèsties veïnals, com preveu l’ordenança municipal de civisme.

Paral·lelament, un altre grup estava també causant incidents similars al pont de la Universitat. Alguns dels presents se’n van anar corrent però dotze nois s’hi van quedar i, a l’oposar resistència per l’actuació policial, també van ser denunciats.

I quan semblava que ja no quedaven grups, els urbans van haver de tornar al carrer Pere de Cabrera al rebre noves queixes veïnals. Van descobrir onze persones muntant enrenou i que van ser multades.

D’altra banda, la Urbana també es va denunciar l’inquilí d’un pis per una festa i una persona per llançar vasos i botelles des del balcó d’un habitatge al carrer Girona, a Pardinyes.

En les últimes setmanes hi ha hagut incidents per botellons a Alpicat, la Seu d’Urgell, Agramunt i Sort. A la capital del Sobirà van causar danys a ramaders.

tracking