SEGRE

SOSTENIBILITAT MOBILITAT

Comerços i activitats ocupen uns 30 aparcaments

Els més petits van gaudir de jocs a Lluís Companys.

Els més petits van gaudir de jocs a Lluís Companys.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de 29 comerços i entitats lúdiques i esportives es van sumar ahir al Parking Day, en el qual van ocupar places d’estacionament per desenvolupar activitats, vendre productes i organitzar tallers, entre d’altres.

El regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, va explicar que l’activitat continuarà avui, amb motiu de la setmana europea de la mobilitat, i que com a novetat hi participa la Xarxa Municipal de Ludoteques, que ofereix espais de jocs. “Aquest any els participants s’han instal·lat en carrers com Magí Morera, Lluís Companys o Lluís Besa”.

Respecte a la setmana de la mobilitat, el regidor del Comú Sergi Talamonte va afirmar que “hem passat de tallar quinze carrers a només dos [demà seran de vianants parcialment les avingudes Rovira Roure i Prat de la Riba] i, entre altres coses, a no organitzar una bicicletada”.

Talamonte, que ho va atribuir que el Comú ja no és al govern municipal, va afirmar que “és lamentable” i que “estem veient com el vehicle continua sent el rei de l’espai públic i que no se’l pot molestar ni per un acte simbòlic per la sostenibilitat”. En un altre ordre de coses, va dir que les negociacions per les ordenances fiscals “no són satisfactòries”.

Els més petits van gaudir de jocs a Lluís Companys.

Els més petits van gaudir de jocs a Lluís Companys.GERARD HOYAS

tracking