SEGRE

TRAGÈDIA

Mor una parella de Lleida atropellada per un conductor begut i drogat quan anaven en moto a la A-22

El xofer ha estat detingut pels Mossos després de donar-se a la fuga a l'accident

Mor una parella de Lleida atropellada per un conductor begut i drogat quan anaven en moto a la A-22

Mor una parella de Lleida atropellada per un conductor begut i drogat quan anaven en moto a la A-22MOSSOS D\'ESQUADRA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Lleida han detingut aquesta matinada un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, com a presumpte autor de dos homicidis per imprudència greu, conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues i omissió del deure de socors.

Els fets van tenir lloc ahir sobre les 23.00 hores a l'autovia A-22 a Lleida. Una patrulla de mossos que feia tasques de seguretat ciutadana es trobava a una benzinera a la N-240 situada paral·lela a l'autovia A-22. Els agents van observar un vehicle circulant per l'autovia en sentit Lleida a molt baixa velocitat i que feia un soroll compatible amb una roda punxada. Ràpidament, els mossos van accedir a l'autovia per aturar el vehicle i ho van poder fer amb seguretat al Camí del Romànic.

Els agents van observar que presentava un fort cop a la part davantera, li faltava la matrícula i el para-xocs i tenia una roda punxada.

Els mossos van comprovar que a l'interior només hi havia el conductor i que aquest presentava símptomes evidents d'anar sota l'efecte d'alguna substància.

Amb el suport d'una dotació de trànsit se li va fer les corresponents proves de detecció i va donar positiu en alcoholèmia amb una taxa de 0,83 mg/l, més de tres vegades la permesa.

En la prova de drogues també va donar positiu de forma indiciària a falta de fer els anàlisis al laboratori.

Mentre els mossos feien gestions amb aquest individu, un conductor es va aturar al lloc i els va explicar que a l'autovia A-22 a prop d'allà s'havia produït un accident.

Diverses dotacions dels Mossos van anar fins al lloc de l'accident i van localitzar dues persones mortes i les restes de la seva motocicleta.

En una primera inspecció del lloc els agents van trobar també la matrícula del vehicle que s'havia donat a la fuga.

Segons les primeres gestions, el conductor del vehicle hauria provocat l'accident mortal i hauria continuat la marxa durant un parell de quilòmetres fins que els Mossos el van interceptar.

Per tot plegat, els agents han detingut el conductor, que passarà durant les properes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking