SEGRE

BARRIS ENTITATS

Joan Torné, nou president de l'associació de veïns de Pardinyes

L’assemblea de socis d’Orvepard, amb Joan Torné al centre.

L’assemblea de socis d’Orvepard, amb Joan Torné al centre.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns de Pardinyes (Orvepard) va celebrar ahir una assemblea per elegir el seu nou president i renovar la junta directiva després que l’anterior acabés el mandat. L’assemblea de socis va aprovar la candidatura que va presentar la junta d’Orvepard, que estava liderada per Joan Torné, que succeirà Rafa Fernández com a nou líder veïnal del barri. Marise Piñol serà la vicepresidenta primera en funcions organitzatives, Yolanda Montull serà la vicepresidenta segona amb funcions administratives, Ramona Salla serà la tercera i el seu àmbit serà l’econòmic, Sergi Pérez serà el quart i les seues competències seran tècniques, mentre que Sandra Checa serà la cinquena vicepresidenta, que s’encarregarà de tot el que estigui relacionat amb l’àmbit educatiu.

Paral·lelament, María Ángeles Vallverdú serà la tresorera, mentre que Laura Soto serà la secretària de l’entitat veïnal. També es van nomenar els presidents de les comissions de cultura i medi ambient, esports, festes, dones, urbanisme i mobilitat, audiovisuals i xarxes socials. .

Es preveu que la nova junta directiva es reuneixi a partir de la setmana que ve per fixar les seues línies de treball i consensuar tots els projectes que volen fer durant aquest mandat.

tracking