SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

VÍDEO | Espectacular incendi en un bloc de pisos del barri dels Magraners de Lleida

Els serveis d'emergència van evacuar preventivament una trentena de veïns

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir al migdia en un espectacular incendi que va afectar l’exterior d’un bloc de pisos al barri dels Magraners de Lleida. El foc es va declarar, per causes desconegudes i que s’investiguen, a les 13.54 hores en el número catorze del carrer de l’Albi i va calcinar totalment l’aïllant de la façana d’aquest edifici de cinc plantes. Les flames es van desenvolupar ràpidament per la paret pluvial, provocant una densa columna de fum negre que podia veure’s a diversos quilòmetres de distància. També va cremar un descampat annex.

Els Bombers van activar set dotacions que, en menys d’una hora, van donar l’incendi per estabilitzat. També van acudir al lloc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana, que van ajudar a desallotjar preventivament una trentena de veïns dels pisos més propers a les flames.

Després d’estabilitzar el foc, els Bombers van comprovar que diversos habitatges havien quedat afectats pel fum encara que, segons la Guàrdia Urbana, eren habitables. Malgrat l’aparatositat de l’incident, que va generar una gran expectació, no es van registrar ferits.

A les 15.46 hores, dos després que es declarés l’incendi, els Bombers de la Generalitat van donar el servei per finalitzat. Avui està previst que l’arquitecte municipal dugui a terme una revisió del bloc per valorar els danys.

D’altra banda, un incendi de vegetació agrícola va calcinar ahir 500 metres quadrats de matolls a Aspa. També es van registrar diversos focs de contenidors a Torrefarrera, al carrer Portell, i a Vilamitjana, a Tremp.

Les flames van calcinar l’aïllant de la façana exterior i van generar una gran columna de fum.

Les flames van calcinar l’aïllant de la façana exterior i van generar una gran columna de fum.BOMBERS DE LA GENERALITAT

Les flames van calcinar l’aïllant de la façana exterior i van generar una gran columna de fum.

Les flames van calcinar l’aïllant de la façana exterior i van generar una gran columna de fum.BOMBERS DE LA GENERALITAT

tracking