SEGRE

L'anaven a denunciar per aparcar malament i acaba detingut amb més de 36 grams de cocaïna

La cocaïna i els bitllets localitzats per la Guàrdia Urbana de Lleida a l'interior d'un vehicle.

La cocaïna i els bitllets localitzats per la Guàrdia Urbana de Lleida a l'interior d'un vehicle.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir divendres un veí de la ciutat, de 40 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Una patrulla va observar a les 17.40 hores al carrer Maria Sauret un vehicle estacionat damunt de la vorera. Quan el conductor el volia retirar per no evitar ser denunciat, els agents es van adonar que de dins en sortia intensa olor de marihuana. La policia va registrar el vehicle i va localitzar una bossa amb 36,85 grams de cocaïna i 1.590 euros en bitllets fraccionats. Davant els fets, els agents van arrestar l'home.

D'altra banda i en el marc d'un patrullatge preventiu contra el tràfic de drogues al Centre Històric, la Guàrdia Urbana va detenir diumenge a les 21.40 hores un veí de Lleida, de 34 anys i natural de Gambia, amb 31 embolcalls de marihuana. Els agents també van denunciar un altre home per tinença de substancies estupefaents.

tracking