SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Acusat un veí de Lleida de violar una germana amb discapacitat de la seua parella

La Fiscalia sol·licita una condemna de set anys de presó

Imatge dels jutjats del Canyeret.

Imatge dels jutjats del Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia demana set anys de presó per a un veí de Lleida acusat de violar la germana de la seua parella, que té una discapacitat intel·lectual reconeguda del 75%. Els fets es jutjaran dijous vinent, dia 30 de setembre, a l’Audiència Provincial de Lleida i l’home està acusat d’un delicte continuat d’abús sexual amb penetració a persona amb discapacitat psíquica.

Segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, els fets van tenir lloc durant un temps l’any 2019, quan l’acusat, segons la Fiscalia, aprofitava quan es quedava sol amb la víctima per ensenyar-li vídeos d’ell i la germana mantenint relacions sexuals i abusava d’ella.

Un veí de la Seu serà jutjat avui acusat d’abusar de menors a través de les xarxes socials

Per aquests fets, des del mes de juliol del 2020, el processat té una ordre d’allunyament i comunicació respecte a la víctima. A més de la pena de presó, la Fiscalia sol·licita que se li imposi set anys més de llibertat vigilada i que no pugui atansar-se a menys de 200 metres ni comunicar-se amb la víctima durant vuit anys.

També demana una indemnització de 3.000 euros pels danys morals causats. Aquest serà el tercer judici que se celebra aquest mes de setembre a l’Audiència de Lleida per delictes sexuals.

La setmana passada va ser jutjat un veí de la Noguera de vuitanta-un anys acusat d’abusar sexualment de la neta d’una amiga quan la menor tenia deu anys. La Fiscalia va sol·licitar una pena de vuit anys i mig de presó.

Per la seua banda, avui, un veí de la Seu serà jutjat acusat de contactar amb menors a través de les xarxes socials i abusar d’un d’ells. Li van trobar més de 6.000 imatges de pornografia infantil. La Fiscalia demana una condemna de vint-i-vuit anys i mig de presó.

tracking