SEGRE

Detingut per robar en un establiment del carrer Sant Antoni de Lleida

El carrer Sant Antoni de l'Eix Comercial de Lleida.

El carrer Sant Antoni de l'Eix Comercial de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ahir dia 21 sobre les 22:40 hores, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va procedir a la detenció de A.B.H. de 29 anys, natural del Marroc i veí de Lleida, per un robatori amb violència que havia tingut lloc el dia 20 de setembre en un establiment del carrer Sant Antoni, a l'Eix Comercial.

La víctima havia presentat denúncia en dependències dels Mossos d’Esquadra. Una patrulla de la urbana, un cop coneixedora dels fets, va aconseguir localitzar l’autor al carrer Scala Dei, al Barri Antic de Lleida. 

Comerciants del carrer Sant Antoni van denunciar a principis de setembre un increment dels furts que provoca que se sentin insegurs. Afirmen que es produeixen pràcticament cada dia i que els Mossos d’Esquadra estan al corrent de la situació, però no poden actuar si no es formalitzen denúncies. Asseguren, en aquest sentit, que algun dels establiments ha patit fins i tot diversos robatoris el mateix dia i en una botiga inclús han decidit lligar la roba als penjadors per evitar que se l’emportin els lladres.

tracking