SEGRE

Aquesta és la quota mitjana de les escoles bressol de Lleida amb la nova tarifació

Les escoles bressol de Lleida reben 638 preinscripcions per a les 677 places vacants

Les escoles bressol de Lleida reben 638 preinscripcions per a les 677 places vacantsAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les escoles bressol municipals tenen 782 alumnes i 64 places vacants, segons la informació facilitada ahir a la comissió de Polítiques de Gestió dels Drets de les Persones. També es va adonar que amb la nova tarifació aplicada aquest curs la quota mitjana és de 73,4 euros al mes i que un 63,6% de les famílies paguen un import equivalent o inferior al de l’any passat (90 euros), tal com va publicar aquest diari.

Un terç de les famílies (33,29%) queden assignades al primer tram de renda amb una quota màxima de 23 euros i un 55%, als quatre primers, però aplicant les bonificacions el percentatge augmenta fins a l’esmentat 63,6%. A més, es va notificar la concessió de set ajuts a famílies provinents de les bressol del Clot, que es faran efectives entre aquesta setmana i la vinent.

Així mateix, 544 famílies han triat l’opció d’horari complet, un 69,92 per cent del total, i 234 més, un 30,08%, han preferit l’horari intensiu. La tinenta d’alcalde Sandra Castro va destacar la “bona resposta de les famílies” i l’“èxit” dels canvis.

tracking