SEGRE

TRÀNSIT INVESTIGACIÓ

Arrestat el xòfer que va atropellar un ciclista, que segueix crític a l'Arnau

Un veí de Lleida de 35 anys que conduïa ebri, tenia el carnet retirat i es va fugar

Estat en el qual va quedar el vehicle que va atropellar el ciclista.

Estat en el qual va quedar el vehicle que va atropellar el ciclista.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la matinada un veí de Lleida de 35 anys i nascut a Romania acusat d’atropellar amb el seu cotxe dimecres a la nit un ciclista a la carretera C-230a a Albatàrrec i abandonar el lloc de l’accident (vegeu SEGRE d’ahir).

El ciclista, un jove de Solsona de 28 anys, va resultar ferit crític i ahir seguia ingressat en estat molt greu a l’UCI de l’hospital Arnau de Vilanova. A més d’abandonar el lloc de l’accident, el conductor va donar positiu en el control d’alcoholèmia que li van practicar hores després i també tenia el carnet retirat. Va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de lesions per imprudència greu, conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques, omissió del deure de socors i abandó del lloc de l’accident.

L’accident es va produir a les 19.33 hores a la C-230a, al terme municipal d’Albatàrrec, a escassos metres del barri de la Bordeta, quan un turisme va atropellar un ciclista i va fugir. Immediatament, es van dirigir al lloc diverses patrulles de Mossos d’Esquadra, ambulàncies del SEM i Bombers. El ciclista va patir politraumatismes greus i va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova. Paral·lelament, agents del Grup d’Investigació de Dades de l’Àrea Regional de Trànsit de Ponent van iniciar una investigació per identificar el vehicle que va causar l’accident.

Gràcies a aquesta feina es va aconseguir una relació de vehicles que coincidirien amb les dades recopilades i es va iniciar una recerca a diversos domicilis per intentar localitzar el vehicle fugitiu. Poc després, una patrulla de Seguretat Ciutadana va localitzar un cotxe amagat sota unes branques a la partida de les Canals de Lleida, a prop del domicili del titular. Tenia un fort cop en el lateral dret.

Davant de les evidències, els policies es van dirigir a l’habitatge i el van detenir. El van sotmetre a la prova d’alcoholèmia i va donar una taxa de 0,43 mg/l. A més, tenia el carnet de conduir suspès pendent de realitzar un curs de reeducació que no ha fet. Passarà avui divendres a disposició judicial..

És el segon arrestat detingut en menys d’una setmana per causar un sinistre. Diumenge va ingressar a la presó un veí de Lleida de 38 anys acusat de causar la mort d’una parella de motoristes a l’A-22 a Lleida. També es va escapar del lloc i va donar positiu en alcohol i drogues.

tracking