SEGRE

Un conductor begut i drogat provoca un accident múltiple a Lleida quan fugia de la Urbana

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van detenir, A.R., de 31 anys i natural del Marroc per un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues, conducció temerària i resistència i desobediència als agents de l‘autoritat.

Els fets es van produir ahir dia 23 a les 23:05 hores, quan el detingut es va saltar un semàfor en vermell a la Plaça Espanya. Els agents van ordenar al conductor que s’aturés, moment en el que aquest, fent cas omís a les

ordres dels agents, va fugir a gran velocitat en direcció a l'avinguda de l’Exèrcit.

Durant la persecució, el conductor va provocar un accident múltiple amb sis vehicles implicats, que es trobaven aturats en un semàfor. Alguns d’aquests conductors i acompanyants van resultar ferits lleus i van ser traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova.

Finalment, a l’alçada del Pont Nou un vehicle policial va aconseguir aturar-lo, però tant el conductor com l’acompanyant van fugir a peu fins que els van poder interceptar a pocs metres. Els agents van comprovar que el conductor

presentava símptomes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques i drogues. Realitzada la prova d’alcoholèmia aquesta va donar un resultat positiu de 0,58,g/l. També se li va realitzar la prova de drogues donant positiu en cocaïna i metamfetamina. 

tracking