SEGRE

LLEIDA

Les Festes de la Tardor se celebren amb normalitat

La programació festiva de la tarda inclou la recepció de les ambaixades de la Festa de Moros i Cristians, la Gran Nit de Foc Canya a la Banya! i els concerts d’Emlan, The Sey Sisters, Lildami i HIDDN

Els jocs de fusta s'han instal·lat a la plaça de Cappont

Els jocs de fusta s'han instal·lat a la plaça de CappontAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les Festes de la Tardor van arrencar ahir primer amb el pregó del polifacètic Ferran Aixalà, després amb l’actuació de Pastorets Rock i a la nit amb el recital de Mishima: David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra van presentar el seu darrer treball ‘Ara i res’, davant un públic fidel que va gaudir del concert que s’inclou dins del Lleida Music Festival San Miguel.

La música d’ahir ha donat pas a les activitats de matí, que s’han centrat bàsicament en l’àmbit esportiu, infantil i turístic.

L’ascens i descens de la Mitjana en piragües ha estat el primer a trencar el gel. A la plaça de Cappont, s’han instal·lat els jocs de fusta familiar i la Cúpula Leonardo; mentre que a la plaça del Mercat de la Bordeta, el col·lectiu Trapeteleando ha convidat a participar en un taller per a endinsar als infants al món del circ, a través de les diferents disciplines i les seves tècniques. Paral·lelament, també s’ha pogut escollir entre tres diferents ofertes turístiques: la visita sobre L’Aigua oculta al Turó, a la Seu Vella; la de la Poderosa Comanda de Gardeny, al castell templer; i la que ha organitzat el Museu de l’Automoció Roda Roda amb motiu del 75 aniversari de Vespa, en col·laboració amb el Vespa Club Lleida.

D'altra banda, el festival de Danses per a la Interculturalitat, que s’ha celebrat a la plaça Sant Joan, organitzat per l’Asociación Euroamericana para la Integració i que ha comptat amb la col·laboració del Fòrum ciutadà per la Cohesió Social (FOCCS). La tinent d’alcalde Sandra Castro, juntament amb el regidor Joan Ramon Castro, han estat els encarregats de presentar aquest acte, destacant que Lleida és una ciutat acollidora, formada per un mosaic de cultures.

La programació festiva de la tarda inclou com a plat fort la recepció de les ambaixades de la Festa de Moros i Cristians, a la plaça Paeria; la Gran Nit de Foc Canya a la Banya!, a l’esplanada del Campus de Cappont, i els concerts d’Emlan, The Sey Sisters, Lildami i HIDDN, tots ells a la plaça de la Sardana de la Seu Vella. També està previst la celebració del Trofeu Ciutat de Lleida de bàsquet entre l’ICG Força Lleida i l’Osca, al pavelló Barris Nord; la visita guiada a l’exposició dedicada a Joan Oró ‘El científic de la vida’, al Museu de l’Aigua, i les exhibicions de Capoeira a la plaça de la Catedral i de Sant Joan. 

Les activitats infantils han estat protagonistes aquest matí festi

Les activitats infantils han estat protagonistes aquest matí festiAjuntament de Lleida

Danses per a la Interculturalitat

Danses per a la InterculturalitatAjuntament de Lleida

La Mitjana ha estat l'escenari de l'ascens i descens del Segre en piragua

La Mitjana ha estat l'escenari de l'ascens i descens del Segre en piraguaAjuntament de Lleida

tracking