SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Un altre xòfer ebri i drogat causa un accident múltiple en la seua fugida

Amb diverses persones ferides i sis cotxes implicats, va ser arrestat per la Urbana

Imatge de l’estat en el qual va quedar el turisme que dimecres va atropellar un ciclista a Albatàrrec.

Imatge de l’estat en el qual va quedar el turisme que dimecres va atropellar un ciclista a Albatàrrec.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor begut i drogat va ser detingut dijous a la nit per la Guàrdia Urbana després de fugir i causar un accident múltiple en el qual es van veure implicats sis vehicles més i dos persones van resultar ferides. Va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues, conducció temerària i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. També pot ser imputat d’un delicte de lesions per imprudència.

Els fets es van produir a les 23.05 hores quan una patrulla va veure un vehicle que se saltava un semàfor a la plaça Espanya. Els policies van indicar al conductor que s’aturés, però aquest va accelerar a gran velocitat cap a la zona dels Instituts. Durant la fuga, va provocar un accident que va implicar sis vehicles que estaven aturats en un semàfor. Alguns dels conductors i acompanyants van resultar ferits i dos d’ells van ser traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova, segons va informar ahir el SEM.

Persecució

Finalment, la Guàrdia Urbana va aconseguir aturar el vehicle al pont Nou, moment en què tant el conductor com l’acompanyant van fugir corrent, encara que van ser interceptats a pocs metres pels agents. Els policies van observar que el conductor del vehicle presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques i drogues.

L’infractor, un veí de Lleida de 31 anys i nacionalitat marroquina, va donar un resultat de 0,58 mg/l en el test d’alcoholèmia i també va donar resultats positius en cocaïna i amfetamina. Davant dels fets, va ser detingut per la Guàrdia Urbana.

L’arrestat per atropellar un ciclista passarà avui a disposició judicial

El veí de Lleida de trenta-cinc anys que va ser detingut pels Mossos dijous a la matinada acusat d’atropellar hores abans un ciclista que va resultar greument ferit i fugir passarà presumiblement avui a disposició judicial. L’home va declarar ahir en seu policial.

Val a recordar que, malgrat ser arrestat hores després d’envestir, suposadament, el ciclista, un veí de Solsona de 28 anys, va donar positiu en alcoholèmia i tenia el carnet retirat. El ferit seguia ahir en estat molt greu.

tracking