SEGRE

Detingut per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia i agredir un agent de la Urbana

Imatge d’un control de la Guàrdia Urbana a la plaça Europa.

Imatge d’un control de la Guàrdia Urbana a la plaça Europa.GUARDIA URBANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dia 25 a les 23:15 hores una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va rebre l'avís d'un accident per encalç al carrer Cós-Gayon. Els agents van comprovar que el conductor del turisme, de 21 anys, presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques, però quan el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia s’hi va negar i va propinar un cop a la cara d’un dels agents. El jove va ser detingut per un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat, negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i conduir sota els afectes d’alcohol.

D'altra banda, aquest cap de setmana s'han instruït diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques a 4 conductors més. El dia 25 a les 03:25 hores, una patrulla va aturar un turisme arran d’un control programat d’alcoholèmia a la rotonda de la LL11 ( Alamús i polígon els Frares). Els agents van comprovar que el conductor del turisme, de 22 anys, presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques, el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,71 mg/l.

El dia 26 a les 02:50 hores, una patrulla va acudir a l’Avinguda Balmes arran de l’avís d’un xoc d’un turisme contra la vorera per manca d’atenció a la conducció. El condcutor, de 20 anys, va ser sotmès a la prova d'alcohholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,86 mg/l. També ahir dia 26 a les 21:45 hores, una patrulla va aturar un turisme a la Rambla d’Aragó a l’observar simptomatologia en el conductor, que conduïa de manera erràtica. L'home, de 51 anys, va donar un resultat positiu de 0.98 mg/l.

Avui dia 27 a les 01:15 hores, una patrulla ha aturat un turisme arran d’una infracció de trànsit a la plaça de Victor Siurana. El conductor, de 52 anys, ha donat un resultat positiu de 0,71 mg/l.

tracking