SEGRE

El Govern aprova la subvenció per construir l'alberg a Pardinyes

Destina 4 milions d'euros per a l'edifici, amb capacitat per a 120 persones

Imatge virtual del projecte del nou alberg de Pardinyes.

Imatge virtual del projecte del nou alberg de Pardinyes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Executiu reunit aquest dimarts ha donat llum verda a una subvenció de 4 milions d'euros perquè l'ajuntament de Lleida construeixi i posi en funcionament l'alberg per a persones sense llar i temporers en un solar del carrer Jossep Pallach, al barri de Pardinyes.

Segons el Govern, l'edifici tindrà capacitat per acollir 120 persones i serà un "recurs residencial per a atendre emergències Covid i altres necessitats d'allotjament temporal, especialment temporers durant la campanya agrària i persones sense llar durant l'hivern".

El departament de Drets Socials vehicularà aquesta subvenció amb fons propis (1,15 milions d'euros) i crèdit transferit d'Empresa i Treball (950.000 euros), Salut (950.000 euros) i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (950.000 euros).

El projecte de l'alberg ha rebut l'oposició de veïns del barri organitzats en la plataforma de defensa de la residència de Pardinyes, ja que asseguren que el solar en el qual es vol construir està reservat per a una residència.

tracking