SEGRE

Deixen lliure el conductor que va atropellar mortalment una parella a Lleida

L’Audiència ha decretat la llibertat amb càrrecs

Estat que presentava el vehicle del conductor arrestat quan va ser interceptat pels Mossos.

Estat que presentava el vehicle del conductor arrestat quan va ser interceptat pels Mossos.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida ha decretat la llibertat amb càrrecs pel conductor que va ser empresonat el passat 19 de setembre per haver causat un accident mortal la nit de divendres 17 de setembre a l’autovia A-22 a Lleida, en el qual van morir Josep Pepo Lladonosa, de 41 anys, i la seua parella, Maria Masip, de 39, segons ha pogut saber el diari SEGRE.

El tribunal considera que no hi ha risc de fuga i li aplica mesures de control com l’obligació de comparèixer cada 15 dies al jutjat i la prohibició de conduir mentre s'instrueix causa. Cal recordar que el jutjat de guàrdia va decretar presó provisional sense fiança però la defensa de l’acusat va recórrer.

El detingut, M.S.T. de 38 anys i també veí de la capital del Segrià, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia i drogues, a més que va fugir del lloc del sinistre. L’home està acusat de dos homicidis per imprudència greu, delicte contra la seguretat viària, conducció sota els efectes de l’alcohol i omissió del deure de socors.

Els fets es van produir a les 23.48 hores de divendres 18 de setembre, quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra que es trobava en una gasolinera de l’N-240, situada paral·lela a l’A-22, va veure un totterreny circulant per l’autovia en sentit Lleida amb un fort cop a la part davant i una roda punxada. Mentre feien les gestions, un altre conductor va alertar els agents que a prop del lloc s’havia produït un accident. Els efectius que es van traslladar al lloc van localitzar dos persones mortes i les restes de la motocicleta en la qual viatjaven. Al lloc també van trobar la matrícula del vehicle que havia fugit.

tracking