SEGRE

LLEIDA

Així adaptarà l'hospital Arnau de Vilanova la sala d'espera d'Urgències

Després de les queixes d'usuaris per haver d'estar a la intempèrie || També ampliarà l'aforament de l'espai a l'interior després de la relaxació de les restriccions

Acompanyants de pacients d’Urgències mentre esperen a l’exterior.

Acompanyants de pacients d’Urgències mentre esperen a l’exterior.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Arnau de Vilanova instal·larà unes carpes i cadires davant l’àrea d’Urgències perquè els acompanyants de pacients no hagin d’esperar a la intempèrie. A causa de les restriccions per la pandèmia no poden esperar a la sala quan està molt plena, de manera que ho fan al carrer, sota de la marquesina de les ambulàncies, dempeus o asseguts a la vorera, i van reclamar una solució, tal com va publicar aquest diari.

Fonts de l’hospital van indicar que “en el marc general de la relaxació de les mesures Covid (a partir de demà s’eliminen els aforaments a la restauració, la cultura i l’esport) s’ampliarà l’aforament de la sala d’espera i, addicionalment, s’instal·larà algun dispositiu extern per dotar l’àrea de més capacitat”.

Van detallar també que esperen que un proveïdor entregui cadires per a les carpes en els pròxims dies.Precisament, l’edil i diputada provincial de Cs, Maria Burrel, va sol·licitar ahir que es condicionin seients a l’exterior d’Urgències per esperar “de forma digna i complint les condicions de seguretat”, així com que “s’ampliïn els passis familiars d’acompanyants fins als cinc dies” i reduir el preu del pàrquing de l’Arnau..

D’altra banda, la Generalitat va informar ahir que les 14 residències geriàtriques de l’Alt Pirineu i Aran són lliures de Covid (són considerades verdes), mentre que només una de les 73 del pla de Lleida és roja, és a dir, que té un brot actiu de coronavirus.

tracking