SEGRE

URBANISME LICITACIÓ

Pròxima demolició de les taules de pícnic de les Basses d'Alpicat

Un informe municipal indica que contenen amiant, material que pot ser tòxic

La zona de pícnic de les Basses.

La zona de pícnic de les Basses.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ha tret a concurs la demolició de les taules de pícnic del parc de les Basses, que estan molt degradades, en una actuació conjunta amb la reparació de les escales del carrer Scala Dei i del ferm enfonsat en un tram de l’avinguda Francesc Macià.

L’eliminació de l’actual zona de pícnic de les Basses ja es va anunciar en mandats anteriors i, a més, la seua ubicació està afectada ara pel càmping que hi ha projectat al parc.La memòria valorada de les obres detalla que hi ha un total de 37 taules i bancs, en mal estat majoritàriament, que són de formigó i que també tenen fibrociment.

L’ajuntament detalla que “als residus obtinguts del desmuntatge hi ha materials tòxics (fibrociment) i s’ha de seguir un protocol específic”. El fibrociment conté amiant, un material prohibit des de fa anys per ser perillós per a la salut.El consistori argumenta que al ser les tres actuacions citades molt puntuals i de poca envergadura, ha optat per licitar-les en un sol lot per un import global de 48.074,16 euros.

Està previst iniciar l’execució del contracte el novembre vinent i que la seua durada sigui de dos mesos.D’altra banda, també ha licitat el subministrament d’arbres per plantar-los als carrers de la ciutat per 143.748,00 euros. El termini d’execució és de quatre mesos i mig.

tracking