SEGRE

Successos

Continua la investigació del cadàver trobat a Albesa

Els investigadors sospiten que podria ser una mort criminal

El cadàver estava enterrat en aquest lloc de vegetació frondosa molt a prop del riu a Albesa.

El cadàver estava enterrat en aquest lloc de vegetació frondosa molt a prop del riu a Albesa.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Institut de Medicina Legal va certificar ahir que el cadàver trobat dimecres semienterrat a Albesa és d’un home adult. La primera inspecció que es va fer dijous apuntava que es tractava d’un home, com va avançar SEGRE, i ahir es va confirmar.

A més, els forenses van prendre diverses mostres de teixits, ossos i altres restes que seran enviades a analitzar per intentar saber amb exactitud quant de temps feia que havia mort i quines podrien ser les causes de la defunció, tot i que, per les estranyes circumstàncies en les quals va ser trobat, tot apunta que es tracta d’un crim. S’estima que l’home, del qual es desconeix la identitat, portava entre sis mesos i un any mort i enterrat allà, en una zona frondosa a prop del riu.

Paral·lelament, els Mossos d’Esquadra continuen investigant si hi ha hagut desaparicions l’últim any a la zona. A Albesa i els pobles dels voltants no consten desapareguts en els darrers anys. Els investigadors sospiten que es tracta d’una mort criminal, malgrat que no es descarta cap hipòtesi. El cadàver va ser enterrat directament dins de la terra sense cap tipus d’objecte que el cobrís. Una part d’una cama, des de sota del genoll fins al peu, va aparèixer separada del cos, la qual cosa va permetre trobar el cadàver. Va caldre una excavadora per desenterrar-lo.

tracking