SEGRE

URBANISME MOBILITAT

Alinearan les terrasses de rambla Ferran de Lleida per donar més espai als vianants

Amb l'objectiu de tenir un passeig “ordenat”

La Paeria va començar a desmuntar ahir equipaments en desús de la rambla com aquest antic quiosc.

La Paeria va començar a desmuntar ahir equipaments en desús de la rambla com aquest antic quiosc.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament alinearà les terrasses dels bars que actualment ocupen la rambla Ferran perquè així tant vianants com ciclistes disposin de més espai per circular pel passeig. Així ho van assegurar ahir tant l’alcalde, Miquel Pueyo, com el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Toni Postius, que diuen que l’objectiu d’aquesta mesura és tenir una rambla Ferran més “ordenada i hospitalària”. Precisament, ahir van començar els primers treballs perquè el passeig guanyi més espai desmuntant dos antics quioscos que portaven en desús des de fa anys i estaven molt deteriorats.

Postius va recordar que aquest desmantellament costa uns 1.600 euros i que “una de les actuacions que ens vam fixar com a objectiu a l’arribar al govern va ser la d’ordenar tot el que és la rambla Ferran”. Aquestes actuacions consistiran, segons Postius, en “d’una banda, posar totes les terrasses alineades per facilitar el pas de vianants i que els ciclistes circulin per on els toca, i d’altra banda també retiraríem elements obsolets del passeig per guanyar més espai i facilitar així l’alineació de taules i cadires”. En aquest sentit, el titular d’Urbanisme va recordar que durant els últims mesos ja havien retirat algunes terrasses que eren propietat de bars i cafeteries de Ferran que havien tancat, però no va descartar la possibilitat d’incloure més elements “o equipaments al llarg del passeig”.

Finalment, Postius va justificar l’alineació assegurant que “tota la ciutadania se’n veurà clarament beneficiada”. Per la seua part, Pueyo va recalcar que el principal objectiu d’aquesta mesura és “fer una rambla Ferran més amable, propera i hospitalària”, alhora que es millorarà la mobilitat de vianants i ciclistes.

tracking