SEGRE

Detingut un lladre reincident per dos robatoris més a Lleida

En un dels casos va agredir la víctima per sostraure-li la targeta amb què va fer compres fraudulentes

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Lleida un home de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i un robatori amb força a l'interior d'un vehicle.

La detenció és el resultat d'una investigació oberta el passat 17 d'agost per un robatori amb violència del qual va ser víctima un home al carrer Princep de Viana de Lleida. Els fets van passar pels volts de les 17.30 hores quan un ciutadà que anava caminant va rebre una empenta pel darrera que el va fer caure al terra i li va provocar ferides a la cara. Aquest fet va ser aprofitat per l’agressor per robar-li la cartera i fugir corrents.

Posteriorment, la víctima va detectar que amb la targeta que li van sostreure van fer compres fraudulentes en diferents establiments comercials de Lleida.

La investigació oberta pels Mossos d'Esquadra va permetre identificar el presumpte autor del robatori, que va ser localitzat i detingut ahir, pels volts de les 19.30 hores, al carrer Riu Éssera de Lleida.

Al detingut també se l'acusa d'un robatori amb força comés el passat 17 de setembre en un pàrquing d'un restaurant del carrer de la Mariola de Lleida. En aquest cas van sostreure varis objectes personals de l’interior d’un vehicle, entre els quals havia una targeta de crèdit. Posteriorment la targeta va ser utilitzada per fer compres de poca quantia en establiments comercials de la capital del Segrià.

El detingut, amb antecedents, passarà demà a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking