SEGRE

Detingut per agredir la seua parella a la cara i als braços a Lleida

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dilluns un home al barri de la Bordeta acusat d’agredir la seua parella. Els fets van tenir lloc a les 2.15 hores, quan una dona es va presentar en dependències policials per denunciar que la seua parella l’havia agredit amb cops a la cara i rascades als braços. La víctima va haver de ser atesa per aquestes lesions en un centre de salut, per la qual cosa va aportar l’informe mèdic juntament amb la denúncia.

Al tenir coneixement dels fets, una patrulla es va desplaçar fins a l’habitatge de la parella i va procedir a detenir el presumpte autor dels fets, de quaranta-cinc anys, per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. Dimarts passat, la Guàrdia Urbana va detenir un home de 26 anys acusat d’agredir la seua parella.

Els fets van tenir lloc a les 3.55 hores quan una patrulla va acudir al carrer Ramon Soldevila al rebre un avís d’una possible agressió masclista. Els policies van localitzar un home i una dona en un cotxe. La jove, de 23 anys, presentava lesions a la cara i estava plorant. Un testimoni va explicar als urbans que minuts abans havia vist com l’home agafava per la força la dona i la introduïa al vehicle, donant-li un cop. L’home va ser detingut per un delicte de violència en l’àmbit de la llar i la víctima, traslladada per una ambulància del SEM al CUAP de Prat de la Riba per ser atesa de les lesions.

tracking