SEGRE

CERTÀMENS MUNICIPIS

La fira Municipàlia obre avui a Lleida amb millors expectatives que abans de la Covid

Més de 6.000 persones s'han registrat com a visitants professionals

Un dels estands de Municipàlia, que obre avui.

Un dels estands de Municipàlia, que obre avui.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El certamen Municipàlia, que inclou Innocàmping, obre amb ple d’expositors (300) i millors expectatives d’assistents que abans de la pandèmia, segons va indicar el director de Fira de Lleida, Oriol Oró. La inauguració, a càrrec del secretari de Governs Locals i Relacions amb Aran, David Rodríguez González, està prevista a les 17.00 hores. “Tenim molt bones expectatives, 100% de superfície ocupada (21.000 metres quadrats més mil d’una carpa annexa) i per visitar tots dos salons hem rebut més trucades i correus que en altres anys.

No sé si és pel fet de reprendre l’activitat en general, però hi ha més ganes”, va argumentar Oró. De fet, més de 6.000 persones s’han registrat com a visitants professionals.Va destacar que es tracta del certamen amb més repercussió econòmica i que omple els hotels i restaurants. Així mateix, va detallar que Municipàlia, que acabarà dijous, reunirà innovacions en l’àmbit de la sostenibilitat, la gestió eficient dels recursos i l’energia, les smart city o els materials que no perjudiquin el medi ambient “tots els productes i serveis han evolucionat per incorporar innovacions en aquest sentit”, va subratllar.

La Paeria explicarà al seu estand “casos d’èxit en l’aplicació de tecnologia en la millora de la gestió pública”. La síndica municipal de greuges, Dora Padial, presentarà la bústia ètica de l’ajuntament i tècnics explicaran també la gestió del teletreball, l’expedient electrònic, la transparència a les factures i la gestió digital d’actes. Hi haurà ponències sobre la recollida porta a porta i el Civicar, el cotxe de la Guàrdia Urbana que multa la doble fila.

tracking