SEGRE

Investiguen si un lleidatà va demanar un préstec per encarregar l'assassinat de l'excunyada

Vista general de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida.

Vista general de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra continuen investigant si un veí de Lleida va encarregar a un excompany de feina l’assassinat de la seua excunyada per 12.000 euros, i analitzen si el pagament podria procedir d’un préstec exprés. Fonts pròximes a la investigació van assegurar ahir a aquest diari que l’investigat, de 60 anys, va quedar en llibertat després de declarar davant del jutge dissabte passat i negar els fets, per la qual cosa ara els investigadors segueixen els seus passos per poder trobar indicis que avalin la denúncia del contractat, que va confessar dijous als Mossos que havia rebut l’encàrrec, pel qual ja hauria cobrat 3.000 euros.

Les mateixes fonts van assenyalar que s’estan analitzant els comptes, a més dels diferents dispositius electrònics de l’acusat, per poder trobar algun rastre del presumpte encàrrec, així com dels diners suposadament ja pagats. Tampoc es descarta que hagués demanat un préstec per poder pagar aquest avançament, ja que tindria problemes econòmics. Les indagacions es van iniciar dijous a la nit, després que un ciutadà de nacionalitat romanesa anés a la comissaria per denunciar l’encàrrec.

Pel que sembla, el presumpte inductor manté una mala relació amb la seua excunyada per desavinences familiars i econòmiques, segons va relatar el presumpte contractat, extrem que han de confirmar els investigadors.

tracking