SEGRE

Fuig de la Urbana conduint ebri sense carnet per Lleida i agredeix els agents quan el volien detenir

Es va negar a sotmetre's a les proves d'alcohol i drogues

Control d’alcoholèmia de la Urbana diumenge a la matinada.

Control d’alcoholèmia de la Urbana diumenge a la matinada.GUARDIA URBANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui dia 21 a les 00:10, hores, una patrulla de la Guàrdia Urbana de servei ha observat un vehicle circulant a gran velocitat pel carrer Princep de Viana en direcció plaça Ramon Berenguer. Els agents han iniciat el seguiment del turisme indicant-li clarament que s’aturés. Quan el conductor s’ha adonat de la presència policial, ha fugit del lloc a gran velocitat, fent canvis de carril de forma brusca i posant en perill la resta d’usuaris de la via.

Després de perseguir el vehicle per diversos carrers, aquest finalment s’ha aturat al carrer la Parra, on el conductor ha baixat en una actitud molt agressiva, encarant-se, insultant i amenaçant els agents. Quan els agents l'han intentat identificar, a més, l’home ha intentat agredir-los, moment en què han pogut detenir-lo tot i la gran resistència que ha presentat en tot moment.

Els agents han observat que el detingut presentava símptomes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques i drogues, per la qual cosa se l’ha requerit perquè es fes la prova d’alcoholèmia i el Drogotest de detecció de presència de substàncies estupefaents en l’organisme, però l'individu s'hi ha negat.

Finalment s’ha identificat l’home com M.I.C.C. de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, detingut per un delicte de conducció temerària, conduir sota els efectes de l’alcohol, negativa a sotmetre’s a les proves, conduir sense carnet, amenaces i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. 

tracking