SEGRE

CAPPONT SERVEIS

Veïns de Lleida protesten a Pueyo que porten 80 dies sense enllumenat públic

Residents de l'avinguda Tarradellas i Camí de Grenyana retreuen a Pueyo que estan sense enllumenat públic i “esquivant rates” || Denuncien un augment dels atracaments

Veïns retraient a Pueyo la “inacció” de la Paeria davant el seu problema.

Veïns retraient a Pueyo la “inacció” de la Paeria davant el seu problema.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una vintena de veïns de l’avinguda del President Josep Tarradellas i del Camí de Grenyana es van manifestar amb pancartes ahir a la plaça Bores per exigir a la Paeria que restableixi la llum d’aquests carrers, ja que asseguren que porten “80 dies a les fosques” i que això ha provocat un augment de la inseguretat i brutícia a la zona. Els veïns van aprofitar que l’alcalde, Miquel Pueyo, i altres autoritats lleidatanes esperaven a la plaça Bores la consellera Vilagrà per clausurar Municipàlia per exigir-li que intervingui en l’assumpte ja que, asseguren, que des de la Paeria “no han parat de donar-nos llargues, per la qual cosa estem indignats”. Aquests carrers estan a les fosques perquè “fa temps que van robar els cables de coure dels fanals i des de la passarel·la de Camps Elisis fins al camí de Grenyana no hi ha enllumenat públic”.

Pueyo i l’edil Ignasi Amor van atendre els veïns, que els van reprendre que porten “80 dies sense llum als carrers, esquivant rates i tement per la nostra seguretat”, recordant que en els últims dies “diversos veïns hem patit atracaments de delinqüents que aprofiten la foscor per robar-nos”. L’alcalde els va respondre que era conscient del problema i es va comprometre a buscar una solució “com més aviat millor”. No obstant, els veïns van esbroncar Pueyo perquè “ja ens van assegurar que solucionarien el problema i portem així vuitanta dies i ara, amb el canvi d’hora, temem encara més per la nostra seguretat”. Al seu torn, van retreure al Paer en Cap que “no hi havia cap partida destinada a reposar l’enllumenat fins l’any que ve”, segons aquests veïns.

tracking