SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

L'apunyalament a Prat de la Riba hauria estat per una venjança per drogues

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una venjança per drogues estaria darrere la brutal agressió que va patir un home diumenge a la tarda en un pis de l’avinguda Prat de la Riba, com va avançar SEGRE ahir. Aquesta és la principal hipòtesi que estudien els Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de la investigació, i ha continuat cobrant força a mesura que la investigació avança. L’home, al qual van assestar diverses punyalades a les cames, seguia ahir ingressat a l’hospital Arnau de Vilanova, on va ser intervingut de les lesions i la seua evolució era favorable.

Una altra hipòtesi, però que té menys força, és la d’un assalt violent. Els Mossos i els serveis d’emergència van acudir cap a les 16.00 hores de diumenge a un habitatge de Prat de la Riba per atendre una persona ferida. Els policies van observar que algunes de les lesions havien estat causades per una arma blanca i també presentava cops.

L’home, de nacionalitat dominicana, va ser traslladat a l’hospital. Paral·lelament, la policia va obrir una investigació per aclarir les causes i identificar i detenir l’autor o autors. Pel que sembla, la víctima tindria antecedents per delictes contra la salut pública.

Els policies van interrogar ahir diverses persones per avançar en la investigació. Al domicili van acudir dos ambulàncies del SEM i patrulles de seguretat ciutadana i investigació.

tracking