SEGRE

Salut veu "complicat" localitzar temporers i 'sense sostre' per a la dosi de reforç de Janssen

Vacunació de treballadors agraris l'estiu passat a Aitona.

Vacunació de treballadors agraris l'estiu passat a Aitona.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Salut de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha avisat que serà "complicat" localitzar totes les persones que van rebre la vacuna de Janssen per administrar-los una segona dosi de reforç, ja que entre ells hi ha temporers i persones sense llar que pot ser difícil trobar. En una entrevista aquest dimecres a Ser Catalunya recollida, ha explicat que en molts casos no compten amb un "llistat exacte" sobre aquestes persones, després que Sanitat i les comunitats autònomes acordessin aquest dimarts administrar una dosi de reforç de Pfizer o Moderna als qui van rebre la monodosi de Janssen contra el Covid-19.

A més, el conseller ha destacat que la pandèmia està ara en situació d’estabilitat a Catalunya, encara que hi hagi "petits creixements" en alguns llocs, i sobre la variant delta plus al Regne Unit ha afirmat que encara no està clar el seu possible impacte. D’altra banda, ha dit que la Generalitat només plantejaria ampliar l’ús del certificat Covid més enllà del lleure nocturn si la situació epidemiològica empitjorés o pugés la incidència de forma clara: "Com menys, millor".

Sobre la possible retirada de les mascaretes a les escoles, ha explicat que la Generalitat ha plantejat aquesta qüestió davant del Consell Científic Asesor i que, a més, ha demanat d’abordar-la en el Consell Interterritorial d’aquest dimecres.

tracking