SEGRE

SERVEIS IL·LUMINACIÓ

Reposaran tres quilòmetres de cable de llum robat a la canalització del riu a Lleida

|

Vista d’un dels trams de la canalització en els quals renovaran l’enllumenat.

Vista d’un dels trams de la canalització en els quals renovaran l’enllumenat.RAMON LUZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament va treure ahir a licitació la reposició de 3.000 metres de cable de coure que han estat robats en els últims anys a la canalització. Una actuació pressupostada en 49.322,48 euros, IVA inclòs, i que afectarà tant el marge esquerre a Cappont com el dret a l’altura de l’avinguda de Madrid. Segons la memòria del contracte l’objectiu és, a més de reposar el cable de llum robat, millorar el sistema d’il·luminació de la canalització per fer una sensació més elevada de seguretat a la ciutadania, una cosa que ara mateix “no es pot garantir”.

Detalla que hi ha una xarxa de cablatge subterrani per subministrar llum a la zona, però que “actualment en diversos trams no funcionen els llums que il·luminen el passeig, la qual cosa deixa zones completament a les fosques en les hores nocturnes. Això és a causa del robatori d’uns 3.000 metres lineals de cablatge que alimenta els llums”. Està previst que la reposició de tot aquest cable robat es faci en un mes i el termini per presentar-hi ofertes acaba el 12 de novembre.

Precisament, els veïns de l’avinguda Tarradellas van denunciar la setmana passada que, a causa dels robatoris de cable, el carrer estava sense llum. Ara ja s’ha resolt.

tracking