SEGRE

CORONAVIRUS

Les comarques de Lleida, amb el risc de rebrot de coronavirus més alt

La covid manté el ritme de contagis mentre baixen les hospitalitzacions

El risc de rebrot més gran de coronavirus el suporten les comarques de Lleida i les Terres de l'Ebre

El risc de rebrot més gran de coronavirus el suporten les comarques de Lleida i les Terres de l'EbreEFE/Andreu Dalmau.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El coronavirus manté el seu ritme de propagació a Catalunya, amb 586 nous contagis l’últim dia, mentre continua descendint lentament la pressió als hospitals, on s’han reduït tant els ingressos com el nombre de pacients greus en les UCI.

Segons les dades d’evolució de la covid publicades aquest dissabte pel Departament de Salut, la velocitat de transmissió del virus ha descendit lleument i se situa avui en 1,02 -davant l’1,03 d’ahir-, però el risc de rebrot ha augmentat en dos punts fins assolir els 50, un índex que es considera moderat.

En les últimes 24 hores, el coronavirus ha sumat uns altres 586 nous contagis a Catalunya, que assoleix així la xifra d’1.003.764 infectats des de l’inici de la pandèmia, i ha segat unes altres vuit vides, amb la qual cosa el nombre total de morts se situa en 24.016.

Per regions sanitàries, el risc de rebrot més gran de coronavirus ho suporten les comarques de Lleida i les Terres de l’Ebre, amb un índex de 115 i 107, respectivament.

Per darrere se situa la zona de l’Alt Pirineu-Aran, amb un risc de rebrot de 81, la regió de la Catalunya Central, amb 72, i Girona, amb un índex de 68, mentre que en el Camp de Tarragona descendeix fins els 58 punts.

tracking