SEGRE

TRIBUNALS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Condemnat per agredir la seva parella després de demanar ajuda a una veïna

Davant de la presència del seu fill menor d'edat

Imatge d’arxiu d’una protesta contra la violència masclista.

Imatge d’arxiu d’una protesta contra la violència masclista.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida condemna un home a nou mesos de presó per un delicte de violència de gènere per agredir la seua parella a la capital del Segrià després que aquesta acudís a casa de la veïna per demanar ajuda perquè l’estava maltractant. Els fets van tenir lloc el gener del 2020 i l’Audiència confirma la pena imposada en primera instància pel Jutjat Penal 1 de Lleida, que també el va condemnar a una ordre de prohibició d’acostament i comunicació amb la víctima durant dos anys. Així mateix, l’haurà d’indemnitzar amb 280 euros per les lesions causades.

La sentència dona per provat que el dia dels fets, després d’una discussió amb la seua parella al seu domicili, es va dirigir ella a casa de la veïna i davant del rebuig de la dona a marxar amb ell, va començar a forcejar amb ella, agafant-la dels braços i donant-li empentes perquè sortís de l’esmentat domicili, la qual cosa li va causar lesions i tot això en presència del seu fill menor d’edat.

L’Audiència dona plena credibilitat al relat de la víctima, que va declarar que una vegada va acudir al domicili de la seua veïna per demanar ajuda després que l’acusat l’hagués agredit al domicili que compartien, es va dirigir allà l’acusat i la va intentar treure per força, començant a forcejar-hi. En la denúncia, la dona va assenyalar que la seua parella no la deixava sortir de casa i que el dia dels fets aquest va començar a llançar coberts, a cridar-li i a pegar-li per diverses parts del cos, a més d’agafar-la dels cabells.

Per tot això, el tribunal rebutja el recurs presentat per la defensa de l’acusat, que encara pot recórrer la sentència davant del TSJC al no ser la sentència ferma.

L’Audiència assenyala que la dona va patir lesions quan el marit va intentar treure-la de casa a la força

tracking