SEGRE

Un conductor ebri fuig després d'envestir uns urbans que patrullaven en bici a Lleida

Durant la persecució va posar en perill la integritat d'altres conductors i vianants

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els agents de la Urbana de Lleida van detenir R. K., de 43 anys, per un delicte de conducció temerària, atemptat contra els agents de l’autoritat, conducció sota la influència de begudes alcohòliques i negativa a realitzar la prova d’alcoholèmia.

Els fets es van produir ahir dilluns 8 de novembre a les 20.00 hores, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava servei amb bicicleta policial va observar un turisme circulant en sentit contrari al carrer Roger de Llúria de la capital del Segrià. Els agents van fer indicacions al conductor per tal que s’aturés, però aquest no tan sols no els va fer cas sinó que va accelerar bruscament en la direcció dels agents, que van haver de saltar de les bicis per no ser envestits pel vehicle. Minuts abans, el mateix cotxe ja havia xocat contra un altre al fer marxa enrere.

El conductor va seguir circulant en direcció contrària obligant a sortir del carril altres vehicles i posant en perill la integritat de diversos ciutadans al no respectar els passos de vianants. El conductor, atesa la gran afluència de vehicles, es va aturar finalment al carrer Príncep de Viana, moment en què els agents s’hi van poder aproximar.

L’individu va desobeir en tot moment les indicacions dels agents i, a més, els va agredir amb cops i puntades amb els quals els va causar diverses lesions. Quan se’l va requerir perquè se sotmetés a la prova d’alcoholèmia, ja que mostrava simptomatologia evident de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, s'hi va negar.

tracking