SEGRE

MASCLISME INVESTIGACIONS

Acaba detingut per pegar a la seua dona després d'alertar ell la Urbana

Nova agressió a una dona assaltada per un individu en ple carrer a punta de navalla a prop de la comissaria dels Mossos || L'autor va fugir al cridar la víctima

L’agressió es va produir a prop de la comissaria dels Mossos.

L’agressió es va produir a prop de la comissaria dels Mossos.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’home que va ser detingut dilluns a la nit per la Guàrdia Urbana a Onze de Setembre acusat d’agredir la seua dona, tal com va informar SEGRE ahir, va ser arrestat després que ell mateix requerís una patrulla per explicar que havia tingut una discussió amb la seua dona i convidés els agents a acudir al domicili. Una vegada que els policies van arribar al pis de l’habitatge, van observar una dona amb dos nens petits que estava molt alterada i nerviosa. La dona presentava lesions als braços i el coll.

Va denunciar que el seu marit li havia causat les ferides i va dir que no era la primera vegada que li pegava però mai l’havia denunciat. Davant d’aquesta declaració, els agents van procedir a la detenció d’A.T., de 48 anys, per un presumpte delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. La víctima, de 37 anys, va ser portada pels agents al CUAP de Prat de la Riba per ser atesa de les seues ferides.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió que va patir una dona a primera hora del matí de diumenge a prop de la comissaria de la policia catalana, al carrer Sant Hilari. Els fets van tenir lloc cap a les 7.00 hores quan un individu va atacar una dona amb una navalla en un carrer pròxim a la comissaria. La víctima va caure a terra i va patir un tall a una cella durant el forcejament. També es va posar a cridar, cosa que va provocar que l’agressor fugís sense que pogués dur a terme el seu propòsit. La dona va acudir a la comissaria per denunciar els fets i va ser atesa de la ferida.La policia ha obert una investigació per identificar i detenir l’autor. Els investigadors estudien dos hipòtesis sobre les causes, ja que podria tractar-se d’un intent de violació o d’un intent de robatori.

La dona va facilitar als policies una descripció de l’autor. Així mateix, també analitzen proves a la zona, com enregistraments de càmeres. Ahir a la nit no havien transcendit detencions sobre aquest atac

Els investigats per la violació de Rosselló seguiran a la presó L’Audiència Provincial ha rebutjat l’excarceració de tres veïns de Rosselló acusats de violar una menor discapacitada el setembre passat en aquesta localitat. Es tracta dels tres homes que convivien amb el suposat autor material, que no ha presentat recurs. Un d’ells hauria participat en la captació de la víctima, que es van emportar en un vehicle, i els altres dos haurien presenciat almenys una agressió a l’habitatge. L’Audiència ha rebutjat els recursos, que al·legaven que no havien participat en la violació, al considerar que existeix un elevat risc de fuga i que s’enfronten a una greu petició de condemna. Així, està previst que la víctima, que va ser agredida en diverses ocasions, declari la setmana que ve al jutjat que investiga el cas.

tracking