SEGRE

SUCCESSOS INCIDENT

Decomissen una pistola a un agent duaner en un aldarull a Lleida

Va ocórrer diumenge al carrer Maragall quan l'home, exaltat, la va exhibir en públic || Els Mossos es van endur l'arma a comissaria i l'hi van tornar dilluns

Els fets van tenir lloc diumenge a la nit al carrer Maragall.

Els fets van tenir lloc diumenge a la nit al carrer Maragall.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van decomissar diumenge a la nit una pistola a un agent del Servei de Vigilància Duanera després que protagonitzés un aldarull al carrer Maragall, segons ha pogut saber aquest diari. Els fets es van produir passades les 22.00 hores, quan es va produir un incident en ple carrer entre diverses persones. Per causes que no han transcendit, hi havia dos individus que es van mostrar molt exaltats, cridaven i causaven enrenou.

Un d’ells va treure una pistola i la va exhibir en públic, pel que sembla, amb una actitud intimidatòria. Diversos ciutadans van trucar al 112 alertant de la situació de perill

Fins a quatre patrulles de la policia catalana van acudir al lloc després de diverses trucades ciutadanes al 112

Fins al lloc van acudir quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, que es van entrevistar amb les dos persones, que van ser identificades i que van resultar ser membres del Cos d’Agents del Servei de Vigilància Duanera i que per tant disposen de llicència d’armes. Davant del que havia succeït, i per evitar que l’incident anés a més, la policia catalana va decidir decomissar preventivament l’arma de foc a l’agent i se la va emportar a comissaria per custodiar-la.

S’ha de recordar que el Servei de Vigilància Duanera és un cos armat integrat a l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) les actuacions del qual se centren en la repressió de delictes i infraccions de contraban, la lluita contra el tràfic de drogues i altres delictes relacionats, com l’evasió fiscal i el blanqueig de capitals. Pertany al ministeri d’Hisenda i aquests funcionaris desenvolupen la seua feina a tot el territori estatal, espai aeri i aigües jurisdiccionals.

tracking