SEGRE

Estudi per vianalitzar l'entorn de Ricard Viñes i el carrer Alfred Perenya

Imatge d'arxiu del carrer Alfred Perenya

Imatge d'arxiu del carrer Alfred PerenyaGERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió d’Urbanisme de la Paeria va aprovar ahir estudiar la viabilitat de convertir en zona de vianants els carrers Alfred Perenya i el tram final de Pi i Margall i crear una zona comercial per als vianants a l’entorn de la plaça Ricard Viñes.

La proposta la va presentar el Comú i va comptar amb el suport de l’equip de govern (ERC i JxCat), els edils no adscrits Ángeles Ribes i José María Córdoba i l’abstenció de la també no adscrita Maria Burrel, el PSC i el PP. La proposta del Comú preveu la possibilitat de convertir en zona de vianants Pi i Margall entre el carrer Salmerón i la plaça del Treball i Alfred Perenya entre Príncep de Viana i Rovira Roure. Respecte a la zona comercial per a vianants, la proposta és que inclogui des de la plaça Pau Casals fins a la plaça de les Missions.

A la comissió també es va aprovar la proposta de Burrel d’ampliar els horaris de la deixalleria mòbil i es va actualitzar i aprovar l’inventari de solars.

D’altra banda, el Comú també va denunciar que la contractació de la neteja del parc de la Mitjana i del Camí del Riu no té en compte la contractació social i ambientalment responsable. Un fet que assegura que “no respon als compromisos del pacte d’Entesa” i va instar l’edil de Transició Ecològica, Jaume Rutllant, a “mantenir els criteris que hi havia abans del canvi de regidor”, ja que aquesta estava en mans del Comú fins que va abandonar el govern.

tracking