SEGRE

Condemnat per agredir la parella en presència dels seus fills menors

L'entrada a l'Audiència de Lleida.

L'entrada a l'Audiència de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida ha condemnat a nou mesos de presó un veí de la capital del Segrià per agredir la seua parella davant dels seus fills al domicili familiar.

La sentència confirma la pena imposada en primera instància pel Jutjat Penal 1 de Lleida per un delicte de violència de gènere.

A més dels nou mesos de presó, a l’acusat se li imposa també la privació del dret a la tinença i ús d’armes durant dos anys i la prohibició d’aproximar-se a menys de 200 metres de la víctima, del seu domicili, lloc de treball i on ella es trobi per un període de dos anys, temps en què tampoc no es podrà comunicar amb ella.

Segons la sentència, ha quedat acreditat que el maig del 2020 en el transcurs d’una discussió que va mantenir amb la seua parella sentimental al domicili familiar, en el qual també es trobaven els seus fills menors d’edat, li va clavar diversos cops en diferents parts del cos.

El processat va recórrer demanant l’absolució a l’assenyalar que es van agredir mútuament, encara que l’Audiència considera que, malgrat que la víctima va admetre que també li va clavar algun cop, l’home no presentava cap lesió. La dona sí que va haver de ser atesa a Urgències.

tracking