SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Un conductor ebri i drogat provoca un espectacular accident a Prat de la Riba

El xòfer es va saltar un control dels Mossos a la C-12 i va entrar a Lleida a gran velocitat i saltant-se tots els semàfors en roig || El seu acompanyant i el conductor d'un altre vehicle van resultar ferits

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van detenir ahir a primera hora del matí un conductor ebri i drogat que va provocar un espectacular accident a l’avinguda Prat de la Riba, a l’encreuament amb Príncep de Viana, i que es va saldar amb dos persones ferides i evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Segons van informar els serveis d’emergències, l’incident va tenir lloc a les 7.30 hores a l’altura del número 89 de Prat de la Riba, just a l’encreuament amb Príncep de Viana, quan un vehicle va col·lidir de forma frontal amb un altre després d’impactar amb un semàfor i un fanal. El causant d’aquest espectacular accident va ser un conductor que havia entrat a Lleida a gran velocitat i saltant-se tots els semàfors perquè fugia d’un control rutinari dels Mossos d’Esquadra a la carretera C-12.

En la seua fugida va acabar xocant amb un altre vehicle. El xòfer, que va donar positiu en les proves per consum d’alcohol i drogues, viatjava acompanyat d’una jove. La noia va quedar atrapada i va haver de ser excarcerada pels Bombers.

També va quedar atrapat a l’interior del vehicle el conductor de l’altre turisme, que, després de ser excarcerat pels Bombers, va ser evacuat, al costat de la jove, en una ambulància del SEM a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Ambdós es trobaven amb un pronòstic menys greu, segons fonts sanitàries. El conductor que va causar l’accident va ser detingut per conducció temerària i sota el consum d’alcohol i drogues al volant.

S’espera que passi avui a disposició del jutjat de guàrdia.

Un xòfer ebri va xocar contra una caseta de l’ONCE

La Urbana va arrestar a l’agost un conductor sense carnet que va fugir de forma temerària per diversos carrers de la ciutat i que va acabar agredint els agents quan va ser arrestat a Pardinyes, a l’intentar fugir a peu. Un mes abans, un conductor ebri que fugia de la Urbana va acabar encastant el vehicle que conduïa contra una caseta de l’ONCE a Balàfia.

El jove no tenia carnet per pèrdua de punts i va donar positiu en consum de cànnabis. Així mateix, el mes d’octubre passat, un home de 39 anys va ser arrestat per conduir de forma temerària, sense carnet i intentar agredir els agents a Príncep de Viana.

Un dels ferits atesos ahir després de la col·lisió.

Un dels ferits atesos ahir després de la col·lisió.M. XANDRI

Un dels ferits atesos ahir després de la col·lisió.

Un dels ferits atesos ahir després de la col·lisió.M. XANDRI

Un dels ferits atesos ahir després de la col·lisió.

Un dels ferits atesos ahir després de la col·lisió.M. XANDRI

tracking