SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Els Mossos exposen més de cent bicicletes robades

Perquè les recuperin els seus amos

Ciutadans ahir a comissaria on s’exposen fins divendres un centenar de bicis robades.

Ciutadans ahir a comissaria on s’exposen fins divendres un centenar de bicis robades.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Desenes de ciutadans van anar ahir a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida per esbrinar si són els propietaris d’alguna de les més de cent bicis que van recuperar els agents recentment a Torres de Segre, gran part de les quals desmuntades i a punt per ser enviades al Congo. Des que van ser trobades el passat 3 de novembre i fins a la setmana passada, la policia catalana només havia pogut tornar 21 bicis. Des dels Mossos d’Esquadra fan una crida a totes aquelles persones que hagin presentat una denúncia pel robatori d’una bici perquè vagin a comissaria.

Estaran exposades fins divendres i l’horari d’atenció és de les 9.00 a les 21.00 hores. Els interessats han de portar, a més de la denúncia, tota la documentació que tinguin per acreditar-ne la propietat, com poden ser la factura, el rebut de compra o fotografies. Per fer-ho, han preparat una exposició al magatzem de l’edifici i en dos contenidors al pàrquing.

La major part són bicicletes de muntanya de gamma mitjana i baixa però també n’hi ha de passeig, plegables i infantils. Per aquest cas va ser detingut un home.

tracking