SEGRE

Enxampat 'in fraganti' robant cablejat de l'enllumenat públic a Lleida

Imatge d'arxiu de la Ronda de la Seu Vella.

Imatge d'arxiu de la Ronda de la Seu Vella.Amado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte un home, de 32 anys, veí de Balaguer i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte de furt quan s'emportava cable de l’enllumenat públic a Lleida. Els fets van passar dissabte al matí, quan una patrulla de seguretat ciutadana que circulava per la Ronda de la Seu Vella va enxampar un home que estava recollint un cable elèctric que estava a terra.

Els agents van comprovar que duia una sèrie d'eines que habitualment utilitzen per sostreure cable de l'enllumenat públic. A més, van localitzar prop del lloc un altre tram de cablejat de les mateixes característiques. L'home, que no duia a sobre cap mena de identificació, va ser traslladat a comissaria.

A la seu policial es va poder contactar amb un responsable de l'enllumenat municipal que va confirmar la incidència a carrer Ronda de la Seu Vella. A comissaria va reconèixer el cablejat, un total de 60 metres valorats en 700 euros, a banda dels danys soferts.

Davant els fets, els agents van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de furt. El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking