SEGRE

BOMBERS EMERGÈNCIES

Alarma per un incendi en un edifici del carrer Arc del Pont

Hi van anar tres dotacions de Bombers i hi va haver gran expectació

Els Bombers, després de sufocar el foc, van ventilar l’entresol i l’escala.

Els Bombers, després de sufocar el foc, van ventilar l’entresol i l’escala.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir al migdia un incendi en un edifici del carrer Arc del Pont, al centre de la capital del Segrià. El dispositiu va obligar a tallar aquest freqüentat carrer, que comunica l’avinguda Blondel i l’Eix Comercial. L’incident va provocar una gran expectació.

Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 12.08 hores al saltar l’alarma antiincendis. Fins al lloc van acudir tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, patrulles de la Guàrdia Urbana i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El foc es va produir a l’entresol, concretament en el quadre de comptadors.

A les 12.26 hores el van donar per extingit. A continuació, els efectius van procedir a ventilar aquesta planta així com l’escala de l’immoble, en la qual hi ha despatxos professionals i habitatges. Tanmateix, no va fer falta desallotjar cap persona i no hi va haver ferits.

Els Bombers van donar el servei per finalitzat cap a les 13.00 hores, quan es va reobrir el carrer.

D’altra banda, els Bombers van anar novament ahir divendres a la tarda a la zona després de ser alertats d’una possible fuita de gas al carrer General. Van rebre l’avís a les 16.38 hores i al lloc van acudir dos dotacions, la Guàrdia Urbana i el SEM. Els mesuraments que van fer van resultar negatius i van avisar un tècnic de la companyia.D’altra banda, ahir a la tarda, a les 17.07 hores, van ser alertats de l’incendi d’un xiprer en una casa de la partida Pla de la Cerdera.

L’incident no va anar a més.

tracking