SEGRE

Dos presos de Lleida en tercer grau atraquen dos estancs i dos supermercats

En un, el botí va ser de 7.000 euros

Imatge d'arxiu del Centre Obert de Lleida

Imatge d'arxiu del Centre Obert de LleidaSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts i dimecres dos reclusos del Centre Obert de Lleida en tercer grau de 41 anys i amb nombrosos antecedents acusats de cometre diversos assalts en comerços de la capital del Segrià, segons ha pogut saber aquest diari. Els lladres aprofitaven els permisos de sortida que tenien a les tardes per cometre els robatoris. En un d’aquests, el botí va ascendir a uns 7.000 euros. Serien els autors dels robatoris en dos estancs i dos supermercats. En tots els casos utilitzaven el mateix modus operandi. Entraven als comerços, amenaçaven i empenyien de manera molt violenta els empleats i s’emportaven la recaptació.

La investigació policial es va iniciar a mitjans de novembre després que es cometessin dos robatoris violents en supermercats dels carrers Alcalde Porqueres i el carrer Vic a Balàfia. Posteriorment, aquest dilluns passat, 29 de novembre, es va produir un robatori en un estanc de passeig de Ronda.Els lladres van fugir amb un botí d’uns 600 euros. Un dels presumptes lladres va ser arrestat poc després. Aquesta mateixa setmana, es va cometre un altre assalt en un estanc del carrer Cristòfol de Boleda, d’on el lladre va sostreure un botí d’uns 7.000 euros. El presumpte autor va ser detingut quan tornava a la presó, on l’esperaven els policies.

Els investigadors van aconseguir recuperar gran part dels diners. La investigació continua oberta i no es descarta que siguin imputats d’altres casos. En tots dos casos, es tracta de reclusos amb un ampli historial delictiu els permisos de sortida del qual han estat suspesos.

tracking