SEGRE

TRIBUNALS DEMANDA

Un cirurgià reclama dos milions al danyar-se el canell en un accident

A l'ajuntament de Barcelona, al·legant que no pot operar

Una maça d'un jutge

Una maça d'un jutge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un cirurgià estètic que ha exercit a Lleida, I.F.S., reclama una indemnització de dos milions d’euros a l’ajuntament de Barcelona per un accident de trànsit provocat per un piló que li ha destrossat el canell i li impedeix tornar a operar. El consistori ha declinat una mediació i el cirurgià ha interposat una demanda davant d’un jutjat contenciós de Barcelona, segons va informar ahir El Periódico.

L’accident es va produir el 19 d’agost del 2018 a Barcelona. El cirurgià anava aleshores amb moto quan va xocar contra un piló que impedeix l’accés a vehicles instal·lat al carrer de la Colònia del Tibidabo i que, segons el cirurgià, es va aixecar de sobte. Com a conseqüència del sinistre pateix una greu lesió al canell que li impedeix tornar a operar.La demanda judicial arriba després que l’ajuntament hagi denegat la reclamació per la via administrativa. La defensa del cirurgià aporta un informe que indica que fa temps que el piló retràctil no funciona correctament i que dos dia després de l’accident va ser desactivat. El denunciant ha portat a terme unes 9.000 operacions d’estètica, moltes de les quals a Lleida, i és fundador d’una clínica al seu nom.

Es dona la circumstància que el cirurgià va ser condemnat el novembre del 2018 per l’Audiència de Lleida a un any i sis mesos de presó i el mateix període d’inhabilitació per a l’exercici de la seua professió de cirurgià com a autor d’un delicte de lesions per imprudència professional. Va ser durant una operació d’estètica a Lleida a una dona a qui van causar vint perforacions a l’intestí i van deixar amb greus seqüeles que la van obligar a passar dos mesos a l’UCI. A més, en un altre cas, la Fiscalia sol·licita sis mesos de presó i la pacient tres anys per una abdominoplàstia que va acabar en una necrosi.

tracking