SEGRE

POLíTICA

ERC de Lleida "recolza" Miquel Pueyo l'endemà que l'oposició hagi tombat l'aprovació dels comptes de la Paeria

Consideren que l'incompliment de l'acord mostra "una greu responsabilitat política"

Un moment del ple extraordinari dels pressupostos a la Paeria.

Un moment del ple extraordinari dels pressupostos a la Paeria.Jordi Echevarria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La secció local de Lleida d'Esquerra Republicana de Catalunya ha celebrat una reunió extraordinària aquest dissabte en què ha acordat expressar el seu "total recolzament" al paer en cap de la ciutat, Miquel Pueyo, així com a tot el grup ERC-AM.

L'executiva s'ha reunit després que aquest divendres l'abstenció del Comú de Lleida, antic soci del govern a la Paeria, hagi frenat l'aprovació del pressupost 2022 del govern municipal, trencant el pacte que els grups havien acordat fa unes setmanes. La formació diu que l'incompliment del pacte per part del Comú "deixa afectada la confiança per futures negociacions" i insta al grup d'ERC-AM a arribar als acords necessaris per tirar endavant els comptes.

En un comunicat, la secció local de Lleida d'ERC també "rebutja els posicionaments partidistes que no tenen en compte les millores que per a Lleida han de tenir uns pressupostos socials, feministes i d'esquerres".

Així mateix, reivindiquen el "valor" de l'acord anunciat fa unes setmanes entre el govern municipal i el Comú de Lleida per aprovar els pressupostos, i consideren que "l'incompliment" d'aquest, ja que el Comú finalment es va abstenir a la votació, mostra "una greu responsabilitat política i deixa afectada la confiança per futurs negociacions".

Finalment, el comunicat insta al grup municipal d'ERC a arribar als acords necessaris, "si cal amb altres grups polítics de la Paeria", per tirar endavant els pressupostos.

tracking