SEGRE

ROBATORI

Detenen una parella per un robatori amb agressió al carrer Cavallers de Lleida

Vista de la comissaria de la Urbana de Lleida

Vista de la comissaria de la Urbana de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van detenir dimecres 15 de desembre un home i una dona per un delicte de robatori amb violència.

Els fets van tenir lloc a les 23:00h quan una patrulla que realitzava servei al carrer Cavallers va ser requerida per una ciutadana que els va explicar que una dona i un home l'acabaven d'agredir per sostreure-li el telèfon mòbil i altres objectes. La víctima, de 43 anys, va facilitar la descripció acurada dels autors i els va indicar on es trobaven amagats.

Una patrulla es va adreçar al lloc indicat i van localitzar dues persones la descripció dels quals coincidia plenament amb la facilitada per la víctima. En preguntar pels objectes sostrets aquest van negar que els tinguessin però des de la central de comandament van realitzar una trucada al telèfon de la víctima comprovant la patrulla que aquest sonava a la butxaca de la dona. Després d'escorcollar als presumptes autors, van localitzar la resta d’objectes denunciats com a sostrets per la víctima.

Els agents van procedir a la detenció de E.J.J. de 42 anys i P.H.J. de 22 anys per un delicte de robatori amb violència. La víctima va ser atesa al CUAP de Prat de la Riba de les lesions.

tracking