SEGRE

BARRIS ASSEMBLEA

Un barri de Lleida demana més vigilància i insta els veïns a “fer pinya”

La baralla que hi va haver el 29 de novembre al carrer del Riu.

La baralla que hi va haver el 29 de novembre al carrer del Riu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La inseguretat i l’augment dels robatoris va ser un dels temes que es van debatre ahir a l’assemblea de veïns del barri del Noguerola. La presidenta, Anna Costa, va informar que “fa unes setmanes, quan ens vam reunir amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, ja vam demanar patrulles aleatòries d’una banda i més vigilància diària per evitar aldarulls com els que han tingut lloc aquestes últimes setmanes”. En aquest sentit, Costa va reconèixer que hi ha algunes zones “problemàtiques” com per exemple “la zona de Comtes d’Urgell o els voltants de la plaça Noguerola”, en les quals hi ha hagut baralles i robatoris.

Fa dos setmanes hi va haver una baralla entre una vintena de persones al carrer del Riu i pocs dies després un home va intentar apuyalar-ne un altre al carrer General Brito. Per això, Costa va demanar als veïns “fer pinya” i informar i avisar de tots els successos o situacions estranyes que vegin “per sentir-nos tots més segurs”. D’altra banda, la junta de l’associació de veïns va dir que tiraran endavant amb les activitats per promocionar la rambla Ferran.

“L’únic problema és que tenim dificultats per finançar activitats, però volem continuar reivindicant la rambla Ferran i potenciar-la per donar-li una nova vida”, va concloure Costa.

tracking