SEGRE

COMERÇ BALANÇ

Poques vendes l'últim diumenge abans de Nadal

Dissabte els comerços sí que van fer caixa

Diverses persones miren roba a l’interior d’una botiga de l’Eix Comercial.

Diverses persones miren roba a l’interior d’una botiga de l’Eix Comercial.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’últim diumenge festiu d’obertura comercial abans de Nadal no va ser el que esperaven els establiments de l’Eix, ja que hi va haver poques vendes. Segons va explicar la membre de la junta de l’associació de comerciants Montse Bonet, “confiàvem que seria un diumenge fort, al ser l’últim abans de les festes, però ha acabat sent el més fluix de tots els diumenges que hem pogut obrir”. Tot i així, va dir que en alguns comerços “la gent que hi entrava sí que anava a comprar”.

En el seu cas, que regenta la botiga de roba Colonial a la plaça Sant Joan, tenir el Mercat de l’Hort davant no “ens ajuda gaire”. Altres botigues com el Brighty and Co també van explicar que el dia d’ahir va ser “molt fluix” i que la gent que va entrar a comprar “va gastar poc”. Tot i així, va dir que dissabte va ser un dia molt bo “amb molta més gent”.

En el mateix sentit es van expressar des d’Intimissimi, on van afirmar que “dissabte vam fer el triple que avui [ahir], malgrat que sí que hi havia afluència de transeünts per l’Eix”. Per a aquesta botiga de llenceria, “no ha valgut gaire la pena obrir aquest últim diumenge abans de Nadal”.

tracking