SEGRE

Amenaça un comerciant amb un ganivet en aquest barri de Lleida

La víctima li va recriminar haver colpejat el vidre de l’establiment a l’avinguda del Segre

La plaça al carrer General Brito, un dels que van ser renovats per les obres.

La plaça al carrer General Brito, un dels que van ser renovats per les obres.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va arrestar dilluns al migdia un jove de 26 anys acusat d’amenaçar amb un ganivet un comerciant a l’avinguda del Segre, al barri de Noguerola. Els fets van tenir lloc a les 15.50 hores, quan una patrulla va ser avisada que hi havia un individu que n’estava amenaçant un altre amb un ganivet. Els agents van contactar amb la víctima, que els va explicar que un jove que passava per davant del seu establiment li havia donat un cop fort al vidre i que, al recriminar-li aquesta acció, el va amenaçar amb un ganivet. Davant de la denúncia, els agents van procedir a la detenció del jove, M.E.H., que es va mostrar poc col·laborador amb els agents i fins i tot hostil durant l’actuació.

No és la primera vegada en els últims dies que es produeix un incident d’aquestes característiques al barri. Fa deu dies, es va obrir una investigació per un intent d’apunyalament al carrer General Brito. Els fets van ocórrer cap a les 13.00 hores quan un home en va agafar un altre pel coll amb una mà i amb l’altra va intentar agredir-lo amb una navalla.

Una setmana abans s’havia produït una baralla tumultuària en què els Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir i en la qual un dels implicats portava un ganivet. Van ser identificades dos persones, ferides lleus, que no van voler denunciar els fets. També s’han registrat nombrosos robatoris de mòbils i carteres. Veïns i comerciants han demanat més patrulles d’Urbana i Mossos per la zona davant de l’augment de la inseguretat.

tracking