SEGRE

IMATGES | Instal·len lletres gegants amb el nom de Lleida

Perquè siguin un reclam turístic

Instal·lades davant de l'estació de tren.

Lletres gegants amb el nom de LleidaJordi Echevarria / Magdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Ramon Berenguer IV de Lleida llueix des d’ahir les lletres gegants amb el nom de la ciutat que serviran com a reclam turístic i per donar la benvinguda als viatgers que arribin a l’estació de trens. L’objectiu d’aquesta iniciativa és, segons l’alcalde, Miquel Pueyo, que aquesta plaça sigui “una espècie de photocall en la qual els visitants i els mateixos lleidatans es puguin fer fotografies i remarcar el nom de la ciutat”.

Aquestes lletres mesuren un metre i mig d’alt i nou metres de llarg i han estat elaborades per alumnes de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO). Això hapermès “estalviar costos de producció”, segons el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Toni Postius, que va xifrar en tres mil euros el cost dels materials.

Així mateix, van precisar que aquestes no seran les úniques que s’instal·lin, ja que en els propers mesos en posaran d’altres a la plaça Blas Infante, però amb una forma diferent perquè la ciutadania s’hi pugui fer fotos amb la Seu Vella de fons, va dir Postius. No obstant, la instal·lació de les lletres de la plaça Ramon Berenguer IV s’ha demorat, ja que estava previst estrenar-les al setembre.

tracking